Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, 3 Ağustos'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kendisine koronavirüs teşhisi konulduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini açıklamıştı.

DURUMU AĞIRLAŞINCA YOĞUN BAKIMA ALINDI

Sağlık durumu ağırlaşan Oflaz, Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine kaldırılarak, tedavisine burada devam edildi.

Entübe edilen Başkan Oflaz'a plazma tedavisi uygulanmıştı. 

ACI HABER

Bir süredir tedbiren uyutulan 46 yaşındaki Oflaz'dan gece saatlerinde acı haber geldi. Oflaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Evli ve 4 çocuk babası Oflaz, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Çumra ilçesinde AK Parti'den belediye başkanı seçilmişti.

Vefat haberini alan sevenleri, sosyal medya paylaşımlarıyla Oflaz’ın ailesine baş sağlığı diledi. 

BAŞKAN ALTAY'DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Acı haber üzerine sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayımlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ''Koronavirüs tedavisi gören Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz’ı kaybettik. Halit kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve şehrimize başsağlığı diliyorum. Birlikte mesai yaptık, çalışkan ve güzel insandı, hep iyi tanıdık iyi bildik. Rabbim, mekanını cennet eylesin.'' ifadelerini kullandı.

ANGI: MEKANI CENNET OLSUN

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise ''İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Bir süredir Kovid-19 tedavisi gören Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz’ı kaybettik. Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.'' dedi.

KAVUŞ: DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Diyecek söz bulamıyorum. Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören ve vefat haberini aldığımız çok değerli kardeşim Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz hepimizi üzdü. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Rabbim sabır versin.Başımız sağ olsun''

PEKYATIRMACI: DERİN BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da ''Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve şehrimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, mekanını cennet eylesin.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim