“Dönme Dolaplara Değil
Cumhur’a Bakın Siz”

OPRUKÇU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI OPRUKÇU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol, seçim öncesi Cumhur İttifakının sanki başka bir ortağı varmış havası estirilmeye çalışıldığına tanık olduğunu ifade ederek, “Biz Ak Parti ve MHP olarak gerçekleştirdiğimiz kader ortaklığına yerel seçimlerde de devam ediyoruz. Dava adamı olarak bizim, Oprukçu’dan başka adayımız ve desteklediğimiz yoktur” dedi.
  2024 Mahalli İdareler Seçim sürecinin olumlu bir şekilde devam ettiğini dile getiren Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol, seçim öncesi seçmenleri yanlış yönlendirmek adına sanki Cumhur İttifakının başka bir ortağı varmış hissi uyandırmaya çalışanlara sert bir çıkış yaptı.
  Ereğli’nin kanayan yaralarını kapatmak adına Bakanlık, Büyükşehir ve Ereğli Belediyesi olarak kısa sürede çok önemli projelere imza attıklarına işaret eden Erol, bu birliktelik ve hizmet akışının seçimlerden sonrada artarak devam edeceğini söyledi.
 Bu birliktelik ve beraberliğin meyvelerinin kısa sürede alınıyor olmasının sevindirici olduğunu belirten İbrahim Erol, “Arkadaşlar kim kiminle geziyor ona bakın, ölenler ölsün, küsenler küssün, dönme dolaplar dönsün kalanlara bakın siz. Cumhur İttifakı olarak genel ve yerel yönetimlerde dim dik ayaktayız ve buradayız. Siyaset denilen kurum Vefa, Nezaket ve Tevazu işidir. Biz bu düsturlardan ödün vermeden davamızın adamı olarak, davamızın çatısı altında Cumhur İttifakımızın adayının yanında yer alıyoruz. Biz başkalarına benzemeyiz, biz tıpkı Cumhurbaşkanımız gibi Ak Partiliyiz ve bu davanın takipçisi insanlarız” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı