2 gün önce BÖLGE HABERLERİ

Niğde’nin Bor ilçesinde görev yapan ve kaza sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Eren Kütük, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

2 gün önce ASAYİŞ

Ereğli ilçesinde aynı yönde seyreden 2 yolcu otobüsü çarpıştı, biri refüje çıktı. İhbarla harekete geçen ekipler kurtarma için seferber oldu.

2 gün önce GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Konyalı Uzman Çavuş Cebrail Acar şehit düşmüştü. Ereğli’de toprağa verilen Acar’ın Şehadet Belgesi ailesine verildi. Baba Cevat Acar, oğlunun belgesini alırken gözyaşlarına boğuldu.

2 gün önce GENEL

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü vesilesiyle Ereğli’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek günlerini kutladı.

3 gün önce ASAYİŞ

Ereğlide bir kişi evinde sakladığı sikkeleri ve cumhuriyet dönemi eski metal paraların çalındığına dair ihbarda bulundu. Jandarma ekiplerince yapılan çalışmada hırsızlık şüphelesi yakalanırken, hem şüpheliye hem de ev sahibine işlem yapıldı.

5 gün önce EKONOMİ

Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Erol, Önceki dönem belediye başkanlarından Ahmet Özdoğan ve teşkilat üyeleri ile beraber Albayrak grubun dikim fabrikasını gezdiler

6 gün önce GENEL
6 gün önce GÜNDEM

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol Son günlerde Ereğlide yaşanan salgınla alakalı açıklamada bulundu

1 hafta önce HABERDE İNSAN

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol ve teşkilat üyeler ile beraber Yönetim kurulu üyesi Mahir Kaymakın düzenlediği aşure ikramı programına katıldılar. Ereğli Kaymakamı Sayın Oğuz Cem Murat Beyinde katıldığı programda yüzlerce kişiye aşure ikram edildi.

1 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geçen Yıl Bugün

27 Temmuz 2023