07:24 ASAYİŞ

Ereğli de arkadaşlarıyla pastanede oturan Yavuz Çapan (38), ile arkadaşı Hacı Salih Çamlıbel (29) uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmıştı. Çapan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheli Hilmi P. (44), polis ekipleri tarafından suç aleti tabancayla yakalandı.

9 saat önce ASAYİŞ

Ereğli de bir pastanede çıkan silahlı kavgada Yavuz Çapan hayatını kaybetti, yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan zanlıyı arıyor.

15 saat önce GÜNDEM

Mezun olduktan sonra 4 ay önce göreve başladığı İstanbul Ümraniye'de motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Emrah Büke, Ereğli’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

21 saat önce GÜNDEM

İstanbul'da dün görev sırasında, trafik kazasında şehit düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Emrah Büke (25) için tören düzenlendi.

1 gün önce ASAYİŞ

İstanbul Ümraniye’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis Emrah Büke, kullandığı motosikletle virajı alamayarak kaldırıma çarptı. Ağır yaralanan Büke, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 gün önce ASAYİŞ

Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın katılımıyla, Ereğli ilçesinde, huzurun ve düzenin muhafazasına yönelik çalışmaların değerlendirildiği güvenlik toplantısı yapıldı.

2 gün önce GÜNDEM
3 gün önce EĞİTİM
3 gün önce ASAYİŞ
4 gün önce GENEL

Göreve başlamasının ardından yoğun bir tebrik ve destek ziyareti alan Belediye Başkanı Umut Akpınar, hemşerilerinin ilgisine teşekkür etti. Başkan Akpınar, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürülebilmesi adına önemli adımlar attı.

Geçen Yıl Bugün

27 Nisan 2023