18 saat önce GENEL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından sürdürülen Konya-Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı kapsamında Ereğli’deki çalışmaları inceledi.

1 gün önce BÖLGE HABERLERİ

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, beraberindeki kalabalık bir heyetle Konya’nın Karapınar ilçesindeki Acıgöl’de çalışmaları yerinde inceledi.

1 gün önce SİYASET

AK Parti'de 8'inci Büyük Olağan Kongre sürecinin başlamasının ardından Ereğlide'de kongre süreci gerçekleşti. Bu kapsamda Mevcut Başkan İbrahim Erol tek liste ile yola devam dedi

5 gün önce KÜLTÜR SANAT

Kısa sürede büyük organizasyonlara imza atan Ereğli Sayraç Organizasyon Sahibi Murat SAYRAÇ , "Niğde ' de 11-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 4. Gastronomi Festivali ile lezzet severleri ağırlamaya devam ediyoruz" dedi.

6 gün önce SİYASET
1 hafta önce ASAYİŞ
1 hafta önce ASAYİŞ

Konya’nın Ereğli ilçesinde 1200 hayvanın çalınması ve 2 çobanın yaralanması olayıyla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, 2’si yabancı uyruklu 4 zanlıyı yakaladı. Şüphelilerin tamamı tutuklandı.

1 hafta önce ASAYİŞ

Konya’nın Ereğli ilçesinde Suriye uyruklu bir kişinin çadırında biri kurusıkı 2 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.

1 hafta önce MAGAZİN
2 hafta önce ASAYİŞ

Geçen Yıl Bugün

22 Ekim 2023