23 NİSAN’DA EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU 4-C SINIFI ÖĞRENCİSİ MUZAFFER MAHMUT ULUSOY’A EMANET 

BAŞKANIN ÇOCUKLARA MESAJI VAR BAŞKANIN ÇOCUKLARA MESAJI VAR

Ereğli Beldiye Başkanı Umut Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak ve Bayramın coşkusunu yaşamak üzere makamını çocuklara devretti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ile birlikte Barbaros İlköğretim Okulu  4-C sınıfı öğrencisi Muzaffer Mahmut Ulusoy ve öğretmenleri Belediye Başkanı Umut Akpınar’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Akpınar, bu özel günde koltuğunu Barbaros İlköğretim Okulu  4-C sınıfı öğrencisi Muzaffer Mahmut Ulusoy’a devrederek onlara sembolik bir yetki verdi. Makam koltuğunu devralan Ulusoy, Ereğli'deki çocuklar için yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtirken, okulları için bazı taleplerde bulundu.

Belediye Başkanı Umut Akpınar, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, "Görevimizi 1 günlüğüne çocuklarımıza emanet ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'e, kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı en kalbi duygularımla kutluyor ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Umut Akpınar Ereğli Belediyesi Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü @iradet genç

Editör: Haber Merkezi