CUMHUR İTTİFAKI EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU'NUN ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDIK.

Toplantı hakkında İlçe Başkanımız @av.ibrahimerol şu sözleri söyledi:
"Cumhur ittifakımızın Ereğli'de Belediye Başkan adayı olan Sn. Hüseyin Oprukçu'nun aday tanıtım toplantısındaydık.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Remzi Karaaslan, MYK Üyeleri Güzide Çapan ve Prof. Dr. Özer Karakayacı, İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Partimizin Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları ile siyaset ve iş dünyasından birçok önemli isim katıldı.

Bunun yanında soğuk bir kış günü olmasına rağmen halkımızın katılımı yoğundu. Toplantı salonu içimizdeki çalışma azmi ve heyecanıyla ısındı.

Konuşmamızda da belirttiğimiz üzere Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay'ın da Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle açıklanan adaylığıyla birlikte seçim çalışmalarımız 31 Mart'ta inşallah sandıktan birinci çıkana kadar bitmemek üzere başladı. 

Uğur İbrahim Bey'i ve Konya Belediyeciliğini zaten Türkiye değil dünya biliyor. Allah'a şükür AK Parti iktidarında Konya başta olmak üzere belediyecilik anlayışı dünya literatürlerine girecek ve örnek gösterilecek şekilde değişti. Dile kolay Cumhurbaşkanımızın belediye tecrübesiyle birlikte 30 yıllık bir hizmet serüvenimiz mevcut.

ALİ TALİP ÖZDEMİR ADAY OLDU ALİ TALİP ÖZDEMİR ADAY OLDU

İnşallah hemşehrimiz Murat Kurum'un da İstanbul'da kazanacağı zaferle birlikte İstanbullular ve İstanbul'daki hemşehrilerimiz özledikleri ve hak ettikleri kaliteli belediyeciliğe kavuşacaklar.

Kıymetli Ereğlimizde de değerli hemşehrilerimizin bir kez daha Hüseyin Oprukçu'yu seçerek bizim deyişimizle ustalık döneminde hizmet etme şansını verecekler. Ben Hüseyin Oprukçu'nun bir Cumhur İttifakı adayı olarak Büyükşehir Belediyemizle uyum ve işbirliği içerisinde çalışarak Ereğlimizi Türkiye Yüzyılında arzu edilen yerlere getireceğine inanıyorum. 

Bu seçim döneminde gezmedik kapı girmedik gönül bırakmadan belediye başkanlıklarında Cumhur İttifakı adaylarımız, meclis üyeliklerine de AK PARTİ için çalışacağız."


BAŞKAN EROL KONUŞMASI

Editör: Haber Merkezi