BETA TRAFO EREĞLİSPOR, SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Beta Trafo Ereğlispor, 2’inci yarının ilk maçında deplasmanda oynayacağı Sarayönü Belediyespor maçının hazırlıklarına yoğun kar altında başladı. 
BAL Ligi 4’üncü Bölge 2’inci grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, 2’inci yarının ilk maçında deplasmanda liderlik maçına çıkacağı Sarayönü Belediyespor maçının hazırlıklarına Antrenör Ertuğrul Sanlav yönetiminde Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenman ile başladı. 
Isınma hareketleri, dar alanda top kapma ve bireysel çalışmaların yapıldığı antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. 
“İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİNİN ARDINDAN SARAYÖNÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADIK”
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Beta Trafo Ereğlispor Antrenörü Ertuğrul Sanlav; “Ligin ikinci yarısı için iyi bir hazırlık dönemi geçerdik. Antalya kampı bizim için çok verimli geçti. Ardından evimize dönüp kendi sahamızda hazırlıklarımıza devam ettik. 30 Ocak’ta oynanması gereken Sarayönü Belediyespor maçı olumsuz hava koşulları nedeni ile 6 Şubat’a ertelendi. Bizde bu durumu fırsata çevirip çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımıza yeni katılan ve adapte sürecinde olan futbolcularımız var. Bu süreç onları görmemiz açısından da bizim için iyi oldu. Bugün de tekrardan kaldığımız yerden Sarayönü Belediyespor maçının hazırlıklarına başladık. İyi bir hazırlık haftası geçirip Sarayönü Belediyespor maçından istediğimiz sonucu alarak dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi