LİGE BEREKETLİ BAŞLADI LİGE BEREKETLİ BAŞLADI

EREĞLİ PROTOKOLÜ EREĞLİ’NİN FUTBOLU İÇİN BİR ARAYA GELDİ!
Ereğli Protokolü bugün akşam saatlerinde Sentetik Sahanın ışıklandırılmasıyla beraber Ereğli’de faaliyet gösteren takımların antrenmanlarını ziyaret etti. 
Ereğli’mizi Süper Amatör Ligde temsil eden Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, 1’inci Amatör Kümede temsil eden Yeşilyurt FK ve Hayatspor ile takımların alt yapılarının akşam saatlerindeki idmanlarını Ereğli Protokolü tarafından ziyaret edildi. 
Sentetik Sahada gerçekleştirilen ve Ereğli’nin futbolunun bir arada olduğu antrenmana Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Yiğit, Ülkü Ocakları Başkanı Lütfi Tekeli, Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, Kurum Amirleri, Antrenörler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Ereğli Protokolü tek tek kulüpleri gezerek takımlara başarılar dilerken, takımlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 
Ayrıca Kaymakam Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Sentetik Sahanın ışıklandırmasında emeği geçen Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış’a teşekkür etti.
Ziyaretlerin ardından takımlara Kaymakam Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tarafından tatlı ikram edildi.

Editör: Haber Merkezi