Başkan Oprukçu'dan Miting Gibi Pazar Ziyareti 

Pazarcı Esnafı ve Hemşerileri Başkan Oprukçu'yu Bağrına Bastı 

BELEDİYE BORÇ LİSTESİ ASILDI BELEDİYE BORÇ LİSTESİ ASILDI

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Kapalı Pazar içerisinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla kucaklaştı. 

Tarım şehri Ereğli'yi daha ileriye götürmek adına ortaya koyduğu azim ve kararlılığı takdir eden Ereğlililer Başkan Oprukçu'ya yoğun ilgi göstererek 'Bi Daha' dediler. 

"BU KADİM ŞEHRE HİZMET ETMEYE MECBUR DEĞİL, MAHKUMUZ"

Üretken Belediyecilik anlayışıyla canla başla hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Oprukçu: "Milliyetçi Hareket Partimizin İlçe Başkanı Sayın Musa Yılmaz, AK Partimizin İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Adem Şen ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Sayın Lutfi Tekeli, STK Başkanlarımız ve muhtarlarımızla birlikte nimeti bol, toprağı verimli Ereğli'mizin kıymetli üreticileri, pazarcı esnafımız ve pazar alışverişi yapan hemşerilerimizle kucaklaşmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Daha yapacak çok ve önemli işlerimiz var. Bu kadim şehre hizmet etmeye mecbur değil, mahkumuz. Onlardan aldığımız güçle huzur şehri Ereğli'yi inşa etmenin yanında ayırmadan ayrıştırmadan, el birliği, gönül birliğiyle muhteşem bir geleceği temin etmenin çaba ve gayretini göstereceğiz, hep birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Emrah Çakıcı