İlçe Kaymakamımız Edip Çakıcı, beraberinde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ile birlikte Şehit Ailelerini ziyaret ettiler. 
 
Kaymakam Çakıcı ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan, 1997 yılında Tunceli Pülümür’de şehit olan Jan. Ast. İbrahim Aktürk’ün annesi Fadimana Aktürk, 2006 yılında Van’da şehit olan Jan. Er Emin Bülbül’ün annesi Gülsuna Bülbül, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimde Ankara’da şehit olan polis memuru Fırat Bulut’un anne-babası Rahime, Şinasi Bulut, 2016 yılında Suriye’nin El-Bab bölgesinde şehit olan Uzman Çavuş Burak Boz’un anne-babası Gülhan, Özkan Boz, 1996 yılında Balıkesir Susurluk’ta trafik kazası sonucu şehit olan Uzman Jan. Çavuş Tarık Gedik’in anne-babası Emine, Hasan Gedik, 2006 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Onb. Korhan Bedel’in anne-babası Hilmiye, Hüseyin Bedel, 1995 yılında Hakkâri Şemdinli’de şehit olan Jandarma Onbaşı Cihangir Tok’un babası Kadir Tok, 1993 yılında Kahramanmaraş’ta şehit olan polis memuru Hayrettin Oruç’un annesi Fadimana Oruç, 2002 yılında Irak’ın kuzeyinde şehit olan Jan. Kom. Nuh Üstüner’in annesi Fadime Üstüner, 2008 yılında Van Başkale’de şehit olan Binbaşı Fikret Aksungur’un babası Ali Rıza Aksungur, 2018 yılında Bitlis Hizan’da şehit olan Uzman Jan. Ali Taştepe’nin anne-babası Gülten, Çakır Taştepe ve 1992 yılında Diyarbakır’da şehit olan Murat Akutay’ın anne-babası Menekşe, Mahmut Akutay’ı ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyaretlerde ilçe Kaymakamımız Edip Çakıcı şehit ailelerinin, şehitlerimizin bize emaneti olduğunu ve her daim devlet olarak şehit ailelerinin yanında olacaklarını dile getirdi

Editör: TE Bilisim