CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

AYDIN SELAY KIZ ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ HİZMETE AÇILDI

Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanesi hizmete açıldı. 

Ereğli’nin en karanlık yüzü olarak ifade edilen ve Taşevler olarak bilinen bölgede Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen tadilat çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı.  Karanlık noktaları tek tek aydınlatmaya başlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ali Talip Özdemir Aş Ocağı’nın ardından Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanesi de hizmete sundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, siyasetçiler, STK ve Oda Başkanları ile çok sayıda vatandaş Aydın Selay Kız Öğrenci Misafirhanesi hizmete açılma programına katıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu programın açılış konuşmasını yaparak, Taşevleri olarak bilinen bölgenin ilk olarak ismini değiştirdiklerini ifade ettiği konuşmasında, Korkut Ata tesislerinde bir çok hizmeti Ereğli halkı ile buluşturacaklarını ifade ederek, “Bunlardan bir tanesi kız öğrencilerimizi misafir edeceğimiz yurdumuz olacak. Ereğli’de yurt sorunu yaşanmayacak” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya Ereğli’ye kazandırdıkları hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, “Bizim Belediye Başkanı adayımız Hüseyin Oprukçu’dur. Bugüne kadar yaptıkları hizmetler ortadadır. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde hizmet yarışında olacaktır. Ankara, Konya ve Ereğli üçlü saç ayağında buluşacak ve daha fazla hizmet gelecektir” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun yanında AK Parti ve MHP olarak güçlü bir şekilde durduklarını kaydeden MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, “31 Mart’ta sandıkları Cumhur İttifakı adayları için patlayacak. Bizde Belediye Başkanlarımızın bu başarılarını hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuşltu.

MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak Milletvekili seçimleri için ilk saha çalışmasını Ereğli’den verdiğini hatırlatarak, Ereğli’den Cumhur İttifakına güçlü bir destek beklediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından ise Aydın Selay Kız Öğrenci Yurdu hizmete açıldı.

Editör: Emrah Çakıcı