Türkmen Mahallesi’nde Kilitli Parke Yol Çalışması Gerçekleştirildi

Ereğli Belediyesi şehir genelindeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Belediye ekiplerinin dur durak bilmeden gösterdikleri çalışma performansıyla Ereğli’deki eksikler gideriliyor. Bu kapsamda Türkmen Mahallesinde de kilitli parke yol çalışması gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

“SEVDALISI OLDUĞUMUZ EREĞLİ’MİZDE, BİR FAZLA HİZMET ETMENİN ÇABA VE GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Kilitli parke yol çalışmasıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Oprukçu: “Sevdalısı olduğumuz Ereğli’mizde, bir fazla hizmet etmenin çaba ve gayreti içindeyiz, bu anlamda da ihtiyaç mahallelerimizde asfalt, kilitli parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini her zaman ön planda tutuyoruz. Bu gayretimizin doğal sonucu olarak da tüm mahallelerimize hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızla, ayırmadan, ayrıştırmadan bir fazla hizmet Ereğli’mize kazandırmak noktasında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Türkmen Mahallemizde de kilitli parke yol çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri “Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederiz. Kilitli parke yol çalışmaları sayesinde ayağımız çamurdan kurtuldu. Allah razı olsun” şeklinde teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi