Belceağaç, Sarıca ve Gökçeyazı Mahallesinden Cumhur İttifakı'na Coşkulu Karşılama...

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Adayı Bilal Yiğit, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Keçeci, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Belceağaç, Sarıca ve Gökçeyazı Mahallelerini ziyaret ettiler.

“DAHA İYİ HİZMETLERE CUMHUR’UN GÜCÜYLE ULAŞMIŞ OLACAĞIZ”

Ali Demir: “Biliyorsunuz ki kısa bir süre sonra büyük bir seçim olacak. Aslında bu seçim Ereğli’nin kaderini belirleyecek bir seçim inanıyorum ki çok daha iyi hizmetlere Cumhur’un gücüyle ulaşmış olacağız. Ereğli iyi bir şans yakaladı. Nedir bu şans yani tepeden tırnağa kadar birlikte bir yönetim şansımız var.” şeklinde konuştu.

“CUMHURA GÖNÜL VERMİŞLERİN GÖNLÜNDE DE HÜSEYİN OPRUKÇU YATIYOR”

Musa Yılmaz: “Altını çizerek söylüyorum. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partimizin ortak adayı, Cumhur’un başka bir adayı yok. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. Cumhura gönül vermişlerin gönlünde de Hüseyin Oprukçu yatıyor, o da Ereğli’nin aslanı. Soruyorum 31 Mart’ta Ereğli’ nin kara sevdalısı, Cumhur’umuzun adayı Sayın Hüseyin Oprukçu’ya destek verecek misiniz?” şeklinde konuştu.

“SİYASETTEN BEKLENTİMİZ EĞER HİZMET VE ESERSE BUNU UZAKLARDA ARAMANIN ANLAMI YOK, BUNUN YOLU AK PARTİ İKTİDARI VE CUMHUR İTTİFAKI ADAYI HÜSEYİN OPRUKÇU BEY”

BELKAYA’YA ÇIKARMA YAPTILAR BELKAYA’YA ÇIKARMA YAPTILAR

İbrahim Erol: “Hüseyin Oprukçu Türkiye sevdalısı, milletin hizmetkarı Recep Tayyip Erdoğan Bey’in bize bir emaneti. Siyasetten beklentimiz eğer hizmet ve eserse bunu uzaklarda aramanın anlamı yok. Bunun yolu AK Parti iktidarı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu Bey’dir. Doğru zamanda doğru adamla devam etmeye hazır mısınız?” şeklinde konuştu.

“YAPARSA RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAPAR, YAPARSA DEVLET BAHÇELİ BEY YAPAR. ALLAH’IN İZNİYLE EREĞLİ’DE DE HÜSEYİN OPRUKÇU YAPACAK”

Başkan Oprukçu: “Bugün Cumhur’un gücüyle geldik, adam gibi çalıştık, hizmet ettik ve adam gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz el eleyiz, sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Taş Evler bittikten sonra inşallah Ereğli’nin huzurlu geleceğini inşa edeceğiz. Neticede muradımız hizmet etmektir. Binanın bir tanesini kız öğrencilerimizin okulları bitene kadar ücretsiz olarak kalmalarına imkan sağlayacak bir kız öğrenci misafirhanesini yaptım. Ereğli’nin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu kendisi için bir gün yaşamaya fırsat bulamamış, hemşerilerine, memleketine hizmet etmekten başka derdi olmamış. Ülkenin derdiyle dertlenmiş, milletin geleceğiyle endişelenmiş. Ereğli’nin istikbalini ağartmak için çırpınmış bir Belediye Başkanı. Şunu da açıklayayım Adabağ’daki organik tarım yaptığımız yeri organik olarak etin, sütün, salçanın, kurutmalığın türevleri dahil her şeyin olduğu bir projemiz var. Ereğli’nin Vilayetliği geliyor, huzur şehri vilayet Ereğli’yi karşılamaya hazır mısınız? Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar, yaparsa Devlet Bahçeli Bey yapar. Allah’ın izniyle Ereğli’de de Hüseyin Oprukçu yapacak. Sizleri çok seviyorum, Ereğli’yi çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı