KALAYCI EREĞLİ İL OLMAYI HAKEDİYOR KALAYCI EREĞLİ İL OLMAYI HAKEDİYOR

ÇELİK VE BERABERİNDEKİ HEYET ANKARA ÇIKARMA YAPTI

ÇAYHAN, ÇAKMAK, AZİYEYE MÜJDELERLE DÖNÜYORLAR ...

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ve beraberindeki heyet Çayhan, Çakmak ve Aziziye için Ankara’ya çıkarma yaptı. 

Heyet Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Mehmet Baykan ve Konur Alp Koçak ile bir araya geldiler. 

Çayhan Mahallesinin su kanalizasyonu yapılacak, Çayhan göletinden Kapalı sulama sistemi yapılacak, merkezdeki dükkanlarda iyileştirme ve yollar asfalt olacak...

Aziziye Mahallesinin su sorunu yapılacak. Ziraat Odası başkanı Abdullah Çelik, Bakanımıza ve Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızı dinlediler, çözümü için hemen talimat verildi. Buraya gelen heyetimizede bilgi verildi. Randevularımızı Ak Parti Ereğli İlçe Başkanımız İbrahim Erol bey aldı. Sayın İlçe Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ereğli’nin dertleriyle dertleniyor. Her konuda en büyük destekçimiz oldu, dedi. 

Ankara’ya Ziraat Odası başkanı Abdullah Çelik, Çayhan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın Aydoğdu,  Ahmet Turan Aydoğdu, Ak Parti yönetim kurulu üyesi Onur Tatlısu, belediye meclis üyesi adayı Hasan Aslan, Belediye Meclis üyesi adayı Yavuz Demirgök, Rıfat Arısoy, Hamdi Altınsoy,  Hüseyin Gök, Yılmaz Altınsoy, Hacı Alıcı, Sadık Körpınar, Çakmak Mahallesi Muhtarı Bahattin Kılavuz, Ali Altınsoy heyet olarak gitti...


 

Editör: Emrah Çakıcı