2022 yılının ilk aylarında yapılacak olan Madeni Eşya ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde oda başkanlığı için aday olan Fahrettin Uçak, adaylık adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ereğli’de oto elektrik alanında 40 yıla yakın süredir esnaflık yapan ve 2 dönemdir de oda yönetiminde bulunan Fahrettin Uçak, esnafın sorunlarını ve taleplerini bildiğini, sorunların çözümüne yönelik projelere hakim olduğunu da belirtti ve “Esnafımızın sorunlarını ortadan kaldırmak için aday oldum” dedi.

-Devralacağım Bayrağı Daha İleriye Taşıyacağım-

Yaptığı basın açıklamasında, adaylığı üzerine yaptığı açıklamada, uzun süredir sektörün içerisinde yer aldığını belirtti ve “Esnafımızın en büyük talebi olan ve halihazırda projesi devam eden yeni sanayi sitemizin hızlandırılması için gerekli girişimleri yapacağız. Sanayi sitemizin düzenlenmesi ve esnafımızın daha ferah bir alanda çalışmaları konusunda gerekli çalışmayı yapacağız. Gerek sanayi esnafımızın gerek çarşı esnafımızın sorun ve taleplerini sık sık yerinde dinleyerek, her türlü sorunun çözümü noktasında başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim