Eğrikuyu Yaylası Ormanı Suya Doyacak

Ereğli Belediyesi tarafından Belkaya Mahallesine bağlı Eğrikuyu yaylasında 2012 yılında ağaçlandırmaya başlanarak oluşturulan orman alanı için kuyu açım çalışmaları tamamlandı.

BAŞKANDAN ENGELLİLERE PROĞRAM BAŞKANDAN ENGELLİLERE PROĞRAM

     Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 2012 yılında kendisi tarafından ilk fidanın dikimi ile temelleri atılan Belkaya Eğrikuyu yaylasında oluşturulan orman alanının kurumaması ve daha da canlanarak büyümesi amacıyla başlatılan kuyu çalışmaları tamamlandı.
     Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Eğrikuyu yaylası bölgesinde 140 metreden çıkartılan su için, sondaj alanına yaptığı ziyaret ile kuyuyu açan ekibe teşekkür ederek, kuyunun resmi açılışını da yapmış oldu.  
     Daha önce taşıma su ile imkanlar ölçüsünde sulanmaya çalışılan ve bir dönem kaderine terk edilen orman alanının çok daha iyi seviyeye geleceğini dile getiren Başkan Oprukçu, “Her alanda Ereğli’nin ve bölgesinin hizmet alabilmesi için çalışıyoruz. Cumhur İttifakının bir üyesi olarak Bakanlıklarımız, Büyükşehir ve Ereğli Belediyesi olarak uyum içinde çalışarak, her zorluğun üstesinden gelerek, Ereğli ve tüm mahallelerinin hak ettiği hizmeti ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı