Cumhur İttifakı Belkaya’daydı

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belkaya Mahallesi sakinleri, esnafları ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam ettiler.

TOKİ KONUTLARI CUMHUR İTTİFAKI DİYOR TOKİ KONUTLARI CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

     Belkaya halkının konvoylar halinde karşıladığı Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’yu bağrına bastı. AK Partili ve MHPli seçmenlerden oluşan kalabalık Ereğli’nin il olması halinde Belkaya’nın da yeniden Belediyelik olması talebine olumlu yaklaşılmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
     Pazar yeri ziyaretinden sonra Cuma namazını Belkaya’da kılan Ak Partili ve MHP li yöneticiler, Belediye Meclis üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu esnaf ziyaretleri ile halkın acil taleplerini aldı. Deprem’de zarar gören tarihi caminin onarımı için yeniden Vakıflarla temasa geçilerek tamiratın hızlandırılması talebine de olumlu yaklaşan heyet, Belkaya’dan kırgınlık ve küskünlükleri bir tarafa bırakarak tıpkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli gibi kol kola girerek Cumhur İttifakına güvenmelerini istediler.

Editör: Emrah Çakıcı