Ereğli’de sağlık alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz tarafından organize edilen ve Ereğli’nin iş insanları tarafından Ereğli’ye kazandırılan sağlık evlerine bir yenisi de Ereğli’nin genç iş insanı Yücel Boztaş ekledi.

Boztaş, 10 Nolu TOKİ Aile Sağlık Merkezi’ni annesi adına tekrar restore ettirdi. Verdiği söz zamanında bitirdiği Aile Sağlığı Merkezi’nin bugün gerçekleşen açılışına Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Burak Sevinç, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Başkan Aday Adayları, kurum amirleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SAĞLIK ÇALIŞMALARI AKSAMASIN DİYE ÇABUK BİR ŞEKİLDE RESTORASYONU BİTİRDİK”

Açılış sırasında bir konuşma gerçekleştiren Yücel Boztaş protokolü selamlayarak şunları kaydetti: “Sözlerime ecdadımız Kanuni Sultan Süleyman Hanın şu sözüyle başlamak istiyorum. ‘Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.’ Bu sözü daima yüreğimizde hissederek hemşehrilerimizin daha sağlıklı daha hızlı hizmet alabilmeleri adına sağlık ocağımızın restorasyon çalışmalarını üstlendik ve kısa süre içerisinde bitirerek hizmete hazır hale getirdik. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyinde dediği gibi; ‘Biz insanı merkez alarak ve yine insan için yola çıkmış kutlu bir hareketin mensubu olarak’ devleti yaşat ki insan yaşasın düsturunu benimsedik ve bu anlayışla da yola devam edeceğiz. Sözlerime son verirken başta İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Koç beyfendiye, İlçe Sağlık Müdürümüz İsmail Yavuz beyfendiye, desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareker Partisi İlçe Başkanım Musa Yılmaz beyfendiye, kendisi de bağışçı olan ve her zaman beni destekleyen Bilal Yiğit beyfendiye ve son olarak beni zor şartlarda bugünlere getiren, emeğini üzerimden esirgemeyen, helali ve haramı öğreten anneme sonsuz teşekkür ederim.”

Boztaş’ın konuşmalarının ardından konuşan Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat ise Boztaş’a teşekkür ederek, Ereğli’nin hayır noktasında bir biri ile yarıştığını ve durumun gayet iyi bir şey olduğuna vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Toros Mahallesi Muhtarı Faruk Arıkaymak tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz’a ve İş İnsanı Yücel Boztaş’a plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından kurdele kesimi ile 10 Nolu TOKİ Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

ÇAKMAK,SARICA,TOROS MAHALLESİ YANINDAYIZ ÇAKMAK,SARICA,TOROS MAHALLESİ YANINDAYIZ

Editör: Haber Merkezi