“Yalanlarının, İftiralarının Sonu Yok”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, seçim süreci yaklaştıkça rakiplerinin iftira ve yalanları ile kendisi ile yol arkadaşlarının arasını açmak için günaha girmekten bile kaçınmadıklarını söyledi.

EREĞLİ MİLLET BAHÇESİ AÇILDI EREĞLİ MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

     Bu seçim sürecinin başından sonuna kadar hep bir kaos ortamı oluşturulmaya çalışılarak, insanlar arasındaki birlik ve beraberliği bozma girişimlerinin sonuç vermeyeceğini dile getiren Cumhur İttifakının Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Özkan Özgüven’in toplu iş sözleşmesinin yapılmadığı yönündeki iftiralarına inananların olduğunu görmenin kendisini üzdüğünü söyledi.
     Oprukçu, 01.01.2024 tarihli olarak Ereğli Belediyesi ve Belediye İş sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 25 bin liranın altında maaş alan personelin kalmadığına dikkat çekerek, “İftiralar bitmiyor, şimdide yol arkadaşlarımızın kafaları karıştırılmak isteniyor. Neymiş toplu iş sözleşmesi yapılmamış, ödenen para mesai ücretiymiş. Sabah 8, akşam 5 çalışan arkadaşlarımızın aldığı bu ücret nasıl mesai ücreti olabilir, mantığınız alıyormu? Bu asgari ücrete ek olarak ödediğimiz 8 bin liranın üzerindeki ücret toplu iş sözleşmesi ile sabitlenmiştir, ayrıca dini bayramlarda 5’er bin liralık bayram ikramiyelerini imza altına aldık. Hadi yalan ve iftira atarken insanlardan korkmuyorsunuz, şah damarınızdan yakın olan Allahtan da korkunuz yok anlaşılan. Anlaşma metnini merak edenler varsa seve seve kendilerine gösteririz. Biz adayların Ereğli’ye kazandırmayı planladıkları projeleri halkımıza anlatmalarını beklerken, onlar sadece yalan ve iftiralarla saldırmayı, insanları kandırmayı hedeflediklerini görüyoruz. Bunun da anlamı projeleri yok ve bizim başlattığımız projeleri bile tamamlayacak güçleri olmadığını gösteriyor. Yol arkadaşlarımızı işten çıkartma tehditleriyle, zihinlerini bulandırmaya çalışmakla başaramayacaksınız. Ereğli halkı; projeden, yatırımdan, sanayileşmeden, iş, aş ve huzurdan yana olduğunu sizlere sandıkta gösterecek ve Cumhur İttifakından yana olduklarını sizlere göstereceklerdir” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı