Ticaret Bakanı Ömer Bolat Ereğli Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat seçim sonrası ilk teşekkür ziyaretini memleketi Ereğli’ye gerçekleştirdi. Ereğli Şeker Fabrikası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bakan Bolat AK Parti İlçe Başkanlığı’na geçti. AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaflar ve vatandaşlarla da selamlaşarak ilerleyen Bakan Bolat Ereğli Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 

BAKAN BOLAT İLK ZİYARETİNİ MEMLEKETİ EREĞLİ’YE YAPTI

YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: "Ticaret Bakanımız, hemşerimiz Sayın Ömer Bolat’a Belediyemizi ziyaretiyle onurlandırmasından dolayı teşekkür ederim. Ticaret Bakanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Ereğli’mize yapan Sayın Bakanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, bu önemli görevinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ereğli Belediyesi ziyaretinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Bolat ardından da Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti gerçekleştirerek burada STK Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kısa bir basın açıklaması yapan Bakan Bolat: “Ata yurdumuz, baba ocağımız olan Konya’nın Ereğli İlçemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada halkımızla buluştuk, kucaklaştık. Ereğli’mize ayak bastığımızdan bu yana değerli yetkililerin ve halkımızın gösterdiği yoğun ilgiye ve teveccühe hassaten teşekkür ediyorum, gururlandım, duygulandım. Bu vesileyle Ereğli’nin iş hayatının değerlendirmelerini, konularını dinlemek üzere bir araya geldik. Bu sıcak ev sahipliği için Ereğli Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç Bey’e ve ekibine, değerli Oda, Esnaf ve Kooperatif Başkanlarımıza, kıymetli siyasi parti İl ve İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanımız Hüseyin Bey’e, kıymetli Vali’me ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimize destekleri için ekibim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu...

Editör: Haber Merkezi