Buna rağmen sürekli olarak sağduyu çağrısı yapan yöneticilerimiz, futbolcularımız rakip takımın futbolcularının saldırılarına maruz kalmış buna rağmen ağır tahrikle beraber kendini savunan futbolcularımız maç sonucu ceza alarak haksız yere cezalandırılmıştır. 
    Maçtan sonra TFF’nin resmi sitesinde yayınlanan detaylarda futbolcularımız Emre Karagüzel, Furkan Beygirci, Sefa Ayberk Yürür, Şehmus Aslan, Mert Ercan ve maçın ilk yarısında Süleyman Köse kırmızı kart ile cezalandırılmıştır. Futbolcularımızdan Mert Ercan ve Süleyman Köse’nin 5 maç diğer futbolcularımız ise 4 maç ile cezalandırılmıştır.
    Tüm ağır tahriklerin yapıldığı ve galibiyetimize gölge düşürülen maç sonunda haklı olarak itiraz süreçlerimizi sonuna kadar kullanacağımızı, ellerimizde olan belgeler, tutulan tutanaklarla beraber bu süreçten en az zarar alacağımız bir ortamı hazırlamak için tüm gayreti göstereceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 
    İnşallah yolun sonu zafer olacak. Ereğlispor’umuz üzerinden oynanan oyunları güçlü duruşumuz ile birlikte bozarak yolun sonunda ŞAMPİYONLUĞA ulaşarak Ereğli’mizi hak ettiği en güzel yerlerde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın...

BİLGİN KAMIŞ
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı

Editör: TE Bilisim