BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ

KONYA DERBİSİNİN KAZANANI EREĞLİSPOR!
BAL Ligi 8’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 14’üncü haftasında karşılaştığı Sarayönü Belediyespor’u 1 – 0 yenerek ligin ikinci yarısına 3 puan ile başladı. 
BAL Ligi 8’inci Grubun 14’üncü haftasında Ereğli Konya derbisine ev sahipliği yaptı. Atatürk Stadyumu’nda dolu tribünler karşısında Beta Trafo Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor karşı karşıya geldi. 
Maçın başlama düdüğü ile maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, istediği pozisyonları yakalasa da aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve maçın ilk yarısı 0 – 0 berabere sona erdi. 
Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor kalesinde pozisyon aramasına rağmen istediği golü ikinci yarının ilk çeyreğinde bulamadı. 
Maçın son bölümüne doğru ataklarını sıklaştıran Beta Trafo Ereğlispor, aradığı golü dakika 79’da Şeyhmus Bıçak’ın harika plasesi ile buldu. 
Bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçen Beta Trafo Ereğlispor, son 10 dakikada kalesini gole kapatarak sahadan 1 – 0 üstünlük ile ayrıldı. 
“BAŞKAN KAMIŞ VE YÖNETİMİ BİR İLKE İMZA ATTI”
Yıllardır BAL Ligi’nde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’u ilk defa mağlup etmeyi başaran Beta Trafo Ereğlispor, Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetimi ile bir ilke imza attı. 
Yıllardır Sarayönü Belediyespor’u içeride ve dışarda mağlup edemeyen Beta Trafo Ereğlispor da maç sonunda da ise galibiyetin mutluluğu görülmeye değerdi. 
Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yönetimi de alınan galibiyet sonrası takımımı tek tek tebrik ederek, ilke imza attıkları için mutlu olduklarını kaydetti. 
Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyetin ardından ligin 15’inci haftasında deplasmanda Isparta takımı Keçiborlu ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi