BAL Ligi 8’inci Grupta mücadelede eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 2’inci haftasında evinde Keçiborlu Bld. Spor ile karşılaştı. Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kulüp yöneticilerimiz, siyasi parti yöneticileri, maç sponsoru Murat Dorse sahipleri Murat ve Tülay Şengün ve çok sayıda taraftar katıldı.

Maç öncesi hakemlere ve takım kaptanlarına MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve maç sponsoru Murat Dorse sahipleri Murat ile Tülay Şengün tarafından çiçek takdim edildi.

Seremoni sonrası maçın başlama düdüğü çaldı. Maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, maçın 5’inci dakikasında penaltı kazandı. Penaltı da topun başına geçen Sergen Yılmaz golü atarak Beta Tafo Ereğlispor’u 1 – 0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 1 – 0 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla beraber üstün oynayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gitse de maçta başka gol olmadı ve maç 1 – 0 Beta Trafo Ereğlispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

SPORA DESTEK İÇİN BULUŞTULAR SPORA DESTEK İÇİN BULUŞTULAR

Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyet ile puanını 4’e çıkardı. Beta Trafo Ereğlispor ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Manavgat ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi