Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, forma takdimi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz’ı ziyaret eden Başkan Kamış ve yöneticiler Savcı Akkiraz’a forma takdim ederek kulüp hakkında bilgiler verdi.Başsavcı Akkiraz da, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, Beta Trafo Ereğlispor’a yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve kulüp yöneticileri, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Sinan Özbek’i makamında ziyaret etti.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, forma takdimi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ereğli Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Sinan Özbek’i ziyaret eden Başkan Kamış ve yöneticiler Hakim Özbek’e forma takdim ederek kulüp hakkında bilgiler verdi.

Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Özbek de ziyaretten dolayı Başkan Kamış ve yöneticilere teşekkür ederek, yeni sezon öncesi başarılar diledi. Özbek, yeni sezon da fırsat buldukça maçları izlemek için de stadyumda olacağını kaydetti.

BAŞKAN KAMIŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR!

SPORA DESTEK İÇİN BULUŞTULAR SPORA DESTEK İÇİN BULUŞTULAR

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve yöneticiler, Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’u ziyaret etti.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, forma takdimi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda takım için birçok katkı sağlayan ve bu sezonda takımın yanında olacağını kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’u ziyaret eden Başkan Kamış ve yöneticiler, Dursun’a yaptıkları için teşekkür ederek forma takdim etti.

Başkan Dursun’da forma takdimi ve ziyaretten dolayı teşekkür ederek; “Takımımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda üzerimize düşenleri yaptık. Bu yılda inşallah üzerimize düşenleri yaparak, şampiyon olarak Ereğli’mizi gururlandırmayı hedefliyoruz. Yeni sezon da takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi