Beta Trafo Ereğlispor, ligin 17’inci haftasında deplasmanda Korkuteli Bld.spor ile karşı karşıya geldi.Maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklar ile rakip kaleye yüklense de ilk yarıda golü bulamadı.

YEŞİLYURT SPORDAN TRANSFER ŞOV YEŞİLYURT SPORDAN TRANSFER ŞOV

Korkuteli Bld.spor ender geliştirdiği atakta duran toptan golü bularak soyunma odasına 1 – 0 önde girdi.Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, dakika 47 de Şeyhmus ile durumu 1 – 1 getirdi.

Eşitliği sağladıktan sonra rakip kaleye yüklenmeye devam eden Beta Trafo Ereğlispor 2 dakika sonra üstünlük golünü Onur ile buldu.Öne geçtikten sonra da iyi futbolunu sürdüren Beta Trafo Ereğlispor dakika 57 de Gökdeniz’in attığı gol ile skoru 3 – 1 yaptı.Maçtaki üstünlüğünü devam ettiren Beta Trafo Ereğlispor dakika 68 de de Sinan’ın şık golü ile maçı 4 – 1 yaptı.Maçın geri kalanında gol olmazken Beta Trafo Ereğlispor bu skor ile üst üste ikinci maçını da kazanarak Konya takımları ile içerisindeki yarışını sürdürmüş oldu. Çatalhüyük Çumra Bld.spor ile karşı karşıya gelecek...

Editör: Haber Merkezi