BETA TRAFO EREĞLİSPOR, 9 KİŞİ TAMAMLADIĞI MAÇTA BURDUR MAKÜ’YE 1 – 0 MAĞLUP OLDU!

BAL Ligi 8’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 8’inci haftasında evinde karşılaştığı Burdur MAKÜ’ye 9 kişi tamamladığı maçta 1 – 0 mağlup oldu. 

BAL Ligi 8’inci Grubun 8’inci haftasında Beta Trafo Ereğlispor ile Burdur MAKÜ Ereğli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya taraftarlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi de maçı sahadan takip etti. 

Maçın başlama düdüğü ile birlikte üstünlüğünü sahaya yansıtan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye başladı. Rakip takımı sahasından çıkarmayan Beta Trafo Ereğlispor, bu ataklardan gol bulsa da ofsayta takıldı. 

Maçta üstünlüğünü sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, istediği golü bulamazken rakip takımın ender geliştirdiği atakta yaşanan pozisyon nedeniyle, Sergen Yılmaz’ın itirazları sonrası dakika 37’de sahada on kişi kaldı. 

İlk yarıdaki üstünlüğünü 10 kişi kalmasına rağmen sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, istediği golü bulamadı ve ilk yarı 0 – 0 bitti. 

Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, 10 kişi kalmasına rağmen gol bulmaya çalışsa da istediği golü bir türlü bulamadı. 

Rakip takımın ender geliştirdiği bir başka atakta dakika 75’te Kerim Aydın’ın kendi kalesine attığı gol ile Beta Trafo Ereğlispor 1 – 0 geriye düştü. 

YEŞİLYURT SPORDAN TRANSFER ŞOV YEŞİLYURT SPORDAN TRANSFER ŞOV

Golden sonra rakip kaleye tekrar yüklenen Beta Trafo Ereğlispor, dakika 88’de rakip takıma kırmızı kart aldırsa da, Beta Trafo Ereğlispor da sakatlanan Osman Yaman’ın yerine oyuncu değişikliği hakkı dolması nedeniyle değişiklik yapamayınca sahada 9 kişi kaldı. 
Maçta başka gol olmadı ve Beta Trafo Ereğlispor bu sonuç ile ligdeki ilk yenilgisini almış oldu. 

Beta Trafo Ereğlispor, ligin 9’uncu haftasında ise Antalya Kemerspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı bay geçecek. 

Beta Trafo Ereğlispor Kulübü

Editör: Haber Merkezi