GERGİN DERBİDE GÜLEN OLMADI!
Beta Trafo Ereğlispor ligin 15’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ç. Çumra Belediyespor ile 0 – 0 berabere kaldı. Maç sonunda Ç. Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı ve taraftarlardan Beta Trafo Ereğlispor’a saldırı gerçekleşti. 
Bal Ligi 4’üncü Bölge 2’inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda Ç. Çumra Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi 0 – 0 biterken Beta Trafo Ereğlispor, deplasmanda altın değerinde 1 puan ile döndü.
“MAÇ ÖNCESİ VE MAÇ SONRASI EREĞLİSPOR’A SALDIRI”
Maçın başlama düdüğü öncesinden maç sonuna kadar Ereğlispor lehine saldırı ve ağır tahrikler yapıldı. Konya’dan özel olarak maça davet edilen 2 otobüsle gelen bir grup taraftarda Ereğlispor yedek kulübesi arkasında yer alan tribüne yerleştirildi. Maç boyunca sürekli saldırılara maruz kalan Ereğlispor, maç sonunda da Ç. Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Gökhan Şahin’in futbolculara saldırması ortalığın iyice gerilmesine neden oldu. Beta Trafo Ereğlisporlu futbolcuların ve yöneticilerin ortalığı sakinleştirmesi ile olaylar yatıştı. 
Beta Trafo Ereğlispor ligin 16’ıncı haftasında sahasında E. N. Eşmekaya Sultanhanıspor ile karşı karşıya gelecek.

BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ

Editör: Haber Merkezi