EREĞLİ SPORDAN NET GALİBİYET EREĞLİ SPORDAN NET GALİBİYET

BAŞKAN OPRUKÇU, EREĞLİSPOR’UN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Beta Trafo Ereğlispor’un yeni sezon planlaması dahilinde sürdürdüğü çalışmalara destek vererek kulüp ve şehir için mücadele etmeye devam ediyor. Başkan Oprukçu, yeni sezon öncesi kulübün ihtiyaçları dahilinde olan tesis ve antrenman otobüsü sorununu da çözerek yeni sezon öncesi Beta Trafo Ereğlispor’a büyük bir destek sağladı. 
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçıran Beta Trafo Ereğlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bilgin Kamış da takımı oluşturacak maddi ve manevi unsurları ortaya koymak için gecesini gündüzüne katarak Beta Trafo Ereğlispor’u şampiyonluğu taşımaya kararlı. 
“BETA TRAFO EREĞLİSPOR’UN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ HÜSEYİN OPRUKÇU”
Başkan Kamış’ın şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi ise Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu oldu. Başkan Oprukçu yeni sezon öncesi kulübün tesisini yenileyerek destek noktasındaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Yeni sezon öncesi takımın barınma sorunu noktasında tesisin yenilenmesi noktasında çalışmaları üstelenen Başkan Oprukçu, yeniden dizayn edilen tesisi otel formatında hazırlatarak, şampiyonluk yolunda takımın en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırmış oldu. 
“TAKIMA ANTRENMAN OTOBÜSÜ KAZANDIRILDI”
Beta Trafo Ereğlispor’un yeni sezon öncesi sorunları bir bir ortadan kaldıran Başkan Oprukçu, takıma yeni bir antrenman otobüsü kazandırılması noktasında da gerekeni yaptı. Başkan Oprukçu, takımın antrenman otobüs sorununu da çözerek takımın rahat bir şekilde ulaşımının sağlanması noktasında da elini taşın altına soktu. 
“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HER ŞEYİ YAPIYORUZ”
Yeni sezon öncesi takımın şampiyonluk yolunda yürüdüğü yolda elinden gelen her şeyi yapan Başkan Oprukçu, ligler başlamadan birçok sorunu çözerek Beta Trafo Ereğlispor’un en büyük destekçisi oldu. Başkan Oprukçu ayrıca takıma bu zamana kadar yaptıklarının dışında şampiyonluk yolunda yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu ve seçim sürecinde söz verdiği gibi Beta Trafo Ereğlispor’u bu sezon 3’üncü lig hedeflerine ulaştıracaklarını kaydetti...

Editör: Haber Merkezi