Cumhur İttifakı El Ele Mahalle Toplantıları Gerçekleştirdi

Cumhur İttifakı mahalle toplantıları kapsamında Çayhan, Çakmak ve Aziziye mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

Toplantılara Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayları Celil Çalış ve Bilal Yiğit, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI

Çayhan, Çakmak ve Aziziye mahalle sakinleri ile kucaklaşan Cumhur İttifakı heyeti yoğun yağmura rağmen gösterilen teveccüh karşısında mutluluklarını ifade ettiler. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi’ne yaklaştığımız şu günlerde istikrar ve istikbal noktasında mahallelilerden Cumhur İttifakı’nı desteklemelerini istediler. 

“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİNİN HİÇBİR ANLAMI YOK”

Mahallelerde kısa konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Mübarek bir günde, rahmetin bol olduğu bir günde Çayhan, Çakmak ve Aziziye Mahallelerimizde hemşerilerimizle buluşmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Biz hizmetlerimizle Çayhan, Çakmak, Aziziye ve bütün mahallelerimizde varız. Bu sene çok daha fazla olacağız. Bunların ötesinde bir genel seçim var, Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye’nin kaderini bir tesadüfe bırakmanın ayıbında hiçbirimiz olamayız, kayıtsız da kalamayız. Söz konusu vatansa gerisinin hiçbir anlamı yok, vatan varsa varlığımızın bir anlamı var, vatan varsa siyasi mücadelemizin bir anlamı var” ifadelerini kullandı.

“ANADOLU’DA EBEDİ VARLIĞIMIZI İNŞA EDECEĞİZ”

Başkan Oprukçu: “Memleketin, milletin istikbali söz konusuysa varlığını feda eden insanlar, varlığını feda etmenin gereğini riyasız olarak yapar, Devlet Bahçeli Bey gibi. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin Anadolu’da ebedi varlığını inşa edecektir” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi