“GÜLTEKİN: MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDE”

VARSIN DÖNSÜN DÖNME DOLAPLAR VARSIN DÖNSÜN DÖNME DOLAPLAR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçilen Belediye Meclis Üyesi İmdat Gültekin, Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye olarak, bundan sonraki çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partisi’nde devam edecek.
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri’nin sınırlı katılımıyla gerçekleştirilen törende; üyeliği gerçekleştirilen Gültekin, Milliyetçi Hareket Partisi rozeti takılmasıyla bundan sonraki çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında sürdürme kararı aldı.
İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz; “Siyasette her şey nasip, 06 Ekim 2021 tarihinde Ereğli için önemli karar alarak, meclis toplantısına katılma yönünde irade gösteren ve sonrasında Belediye Meclis çalışmalarına bağımsız Meclis üyesi olarak devam ederek, tavrını Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanan İmdat Gültekin’i kutlayarak, hayırlı olsun. 
Milliyetçi Hareket Partisi’nde tavrı büyük Türk milleti ve müreffeh bir Türkiye’den yana olan herkese kapısının açık olduğunu ifade ederek, Belediye Meclis çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.”
Sonrasında İmdat Gültekin: “Herkesin Ramazan ayını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’nde gerçekleştireceğimi bildiriyor,  inşallah herkes için hayırlı olur, ilginiz ve temennileriniz için teşekkür ederim.”
İmdat Gültekin’in tebrikatları kabul etmesinin ardından fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Editör: Haber Merkezi