CUMHURUN ADAYI OLMAK BENİM İÇİN ŞEREFTİR CUMHURUN ADAYI OLMAK BENİM İÇİN ŞEREFTİR

KARA MUHALEFETE SERT YÜKLENDİ

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Ereğli’de gerçekleştirilen “Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Aydınlatma” toplantısında yaptığı konuşmada muhalefete yüklendi. 
Milletvekili Kara, yaptığı konuşmada, muhalefetin ekonomi üzerinden algı yaptığına değinerek, “Muhalefet Ayasofya’yı hazmedemedi, Karabağ’ı hazmedemedi. Altılı masada buluşanların anlaştıkları ortak noktaları, dış bağlantılı işbirliğine dayalı. Öcalan’a ev hapsinde anlaştılar. Kürtçe dilde eğitimde anlaştılar. Şehirlere eski isimlerinin geri verilmesinde anlaştılar, Selo ve Osman Kavala’nın serbest bırakılmasında anlaştılar. Güneydoğu’da Selahattin Demirtaş’ın ailesini ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanının ülkeden kaçacağını söylediler. Bu ülkeden kaçacak birileri varsa o da kendileridir. Kandile kaçarlarsa çadırları hazır, Pensilvanya’ya kaçarlarsa villaları hazır” dedi.

Ekonomi üzerinden yapılan algılara da değinen MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Atatürk, cebinde 3 ekmek parası ile bu ülkeyi kurtarmak için yola çıktığında ekonomi bitmedi de, şimdi mi bitecek? Biz bitti demeden bitmez” dedi.

Editör: Haber Merkezi