“MÜCADELEMİZ, BABAMIZIN TARLASI İÇİN DEĞİL, KAVGAMIZ, BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN, ÜLKEMİZİN VE EREĞLİ'MİZİN, MUKADDESATI İÇİNDİR”

TEŞEKKÜRLER EREĞLİ’M
TEŞEKKÜRLER KONYA’M
TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE’M

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Milletvekilliği seçimlerinde milletimiz partimizi Türkiye Cumhuriyetinin üçüncü partisi, kilit konuma yerleştirdi.
Halkın uzlaşısını sağlamak için gereken Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin, 50+1 şartı çok az bir oyla sağlanamamış, Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kalmıştır.

KALAYCIDAN EMEKLİLERE ÖNEMLİ AÇIKLAMA KALAYCIDAN EMEKLİLERE ÖNEMLİ AÇIKLAMA

28 Mayıs 2023’te yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen demokrasi toyu 2. tur oylamasında, hem Ereğli’mizde hem Konya’mızda hem Ülkemizde yüksek bir oy alarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük uzlaşıyla, yeniden Cumhurbaşkanı seçmiştir.

28 Mayıs seçimleri, Türk demokrasi tarihimizin ilk iki turlu seçimi, demokrasinin yüksek uzlaşısı, “Lider Ülke Türkiye” vizyonunun habercisi, her türlü iftira ve inkar siyasetine verilen büyük bir ders, Türkiye’yi yönetmek isteyenlerin icazeti Washington’dan, Brüksel’den almadığı bir tercihi olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi, milliyetçiliği demokrasinin ikiz kardeşi görür.
Milliyetçi Hareket Partisi, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’ten mülhem, sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa; İslam’dan, İnsaniyetçilikten, Türk’çülükten asla vazgeçmeyecek,  politikacılardan değil, bir dava’nın takipçileridir.
Milliyetçi Hareket Partisi, yurttaşı kendisine oy vermese dahi onu tahkir etmez, tüm bunlara rağmen, siyaseten hakkının teslimiyetini alamamış ve Türk Siyasi hayatının 75 yılına mal olmuş siyasi bir harekettir.

Ben öncelikle aylardır süren yoğun tempolu seçimde, birlikte mücadele ettiğimiz Belediye meclis üyelerimize, Yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya, Ülkü Ocakları Başkanımız Lütfi Tekeli ve yiğit Bozkurtlarımıza, 28. Dönem Milletvekili Adaylarımıza, Türkav Şube Başkanımız Semih Özdem’e, Türkiye Kamu Sen’e bağlı Sendika temsilcilerimize, Partililerimize, Cumhur İttifakı ortağımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, destekleriyle her daim arkamızda duran Genel Başkan Yardımcımız, Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

13.Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin kıskaç altında kalmış demokrasi ülkelerine örnek olması temennisiyle, 28 Mayıs seçimlerinin Türkiye'ye, aziz milletimize, Türk demokrasisine, gönül coğrafyamızı bilenlere, dünya demokrasisine hayırlı olmasını diliyorum.

Av. Musa Yılmaz - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Editör: Haber Merkezi