“ÜLKEMİZE, KONYAMIZA VE EREĞLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Milletvekili aday listemiz için Partimizin Divan üyelerinden teşekkül eden; Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonumuz, büyük titizlikle 28. Dönem Milletvekili listemizi saat 22.00 itibariyle kamuoyu ile paylaştı. 

Listemizde bilge liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin yol arkadaşı Mustafa Kalaycı beyefendinin ilk sırada yer alması ve birbirinden seçkin adaylarımız bizleri mutlu etti.
Bunun yanında, listede bulunan 3 aday(Hüseyin Kavas, Bilal Yiğit, Songül Gizem Yücel) Ereğli’miz için son derece önemli bir gelişmedir ve Ereğli’ye verilen ehemmiyetin işaretidir. 

Milliyetçi Hareket Partisi, seçimlere en hazırlıklı partidir.
Milliyetçi Hareket Partisi, tarihi müktesebatından aldığı güçle sahada mücadelesine devam edecektir. Siyasetimizin yaşı 75, Partimizin yaşı 54, davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eşdeğerdir.

BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI BAŞKAN EROLUN KONUŞMASI ALKIŞ ALDI

Gayret bizden tevfik Allah’tan, mücadele bizden mükafat millettendir. 
İnanıyorum ki, 14 Mayıs seçimleriyle, Türk ve Türkiye yüzyılına kutlu adım atılacak, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü Cumhur’un muzafferiyetiyle neticelenecek,
TBMM’de MHP, kilit parti olacak, MHP güçlü olursa Türkiye güçlü olacak, 
MHP güçlü olursa, Cumhur İttifakı payidar olacaktır. 

Bu dönem aday adayı olan birbiriden kıymetli 73 Milletvekili aday adayı olan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kendilerini saha çalışmalarımızda bulunmaları ümid ediyor, listemizin Ülkemize,Konya’mıza Ereğli’mize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Av. Musa Yılmaz - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Editör: Haber Merkezi