Başkan Oprukçu Üretmeye ve Hemşerileriyle Paylaşmaya Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Adabağ’da yetiştirdiği organik tarım ürünlerini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Salçalık biberler Hacı Mütahir, Selçuklu ve Camikebir Mahallelerinde dağıtıldı. Dağıtımlardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkürlerini ilettiler.

Dağıtımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Organik olarak yetiştirdiğimiz ürünlerin Ereğli’mizin her bir hanesine girmesi için gösterdiğimiz çaba ve gayretlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda salçalık biber dağıtımlarımıza Hacı Mütahir, Selçuklu ve Camikebir Mahallelerinde devam ettik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimiz afiyetle yesin” ifadelerini kullandı.

“Başkanımıza Ereğli İnsanına Katkıda Bulunduğu İçin Ve Organik Tarıma Destek Verdiği İçin Çok Teşekkür Ediyoruz”

Hacı Mütahir Mahalle Muhtarı Çağlayan İnce: “Sayın Başkanımıza Ereğli insanına katkıda bulunduğu için ve organik tarıma destek verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Mahalle halkım adına tekraren teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum”

BAŞKAN AKPINARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN AKPINARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Selçuklu Mahalle Muhtarı Erdal Tüfekçi: “Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biberlerimizi aldık. Sağ olun” şeklinde konuştu.

“Mahalle Olarak Herkes Memnun”

Camikebir Mahalle Muhtarı Mustafa Erdoğan: “Sayın Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya Mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Mahalle olarak herkes memnun. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi