Cumhur İttifakı’ndan Gövde Gösterisi 
8 Okulda Yapımı Tamamlanan Halı Sahalar Toplu Törenle Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Fatih Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "8 Okula Açık Halı Saha" Programının Açılış Töreni Gerçekleştirildi.

Açılışa; AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, Muhtarlar, STK, Oda ve Birlik Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, personeller, öğretmenler, gençler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

“BİRLİĞİN GÜCÜYLE CUMHUR İTTİFAKI’NIN RUHUYLA EREĞLİ’MİZE, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLLE MUHTEŞEM BİR HİZMET SÜRECİNİ BİRLİKTE TAMAMLAYALIM İSTİYORUM”

Açılış konuşmasını yapan Başkan Oprukçu: “8 ayrı sahanın açılışı vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmem lazım. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Ereğli’ye kazandırdığı bu hizmetlerden dolayı müteşekkiriz, çok teşekkür ediyorum. Büyükşehirle birlikte el birliği olunca çok daha muhteşem hizmetlerin olacağı izahtan vareste inşallah. Bir ve beraber rahmete vesile olacak şekilde el ele tutuştuğumuzda Ereğli’nin muhteşem geleceğini inşa etme imkanı ve fırsatı bulacağız. Cumhur İttifakı’nın adayı olma şerefini bana bahşettikleri için de çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı, AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin değerli İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum. Birliğin gücüyle Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Ereğli’mize, Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele gönül gönülle muhteşem bir hizmet sürecini birlikte tamamlayalım istiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.


“KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN EREĞLİ’DEKİ OKULLARIMIZA KAZANDIRDIĞI HALI SAHALARIN AÇILIŞININ ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM EREĞLİ’MİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit: “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Ereğli ilçemizdeki 8 okula açık halı sahanın açılış töreni de bu birlikteliğin en güzel yansımalarından birisidir. Büyükşehir Belediyemiz ve müdürlüğümüzün eğitimin her aşamasında ve her noktasında ortaya koyduğu işbirliği şehrimizin eğitimini her geçen gün daha da ilerilere taşımaktadır. Gerek akademik çalışmalara yapılan destekler gerekse burada olduğu gibi sportif faaliyetlere sunulan mekan ve imkan destekleri çocuk ve gençlerimizi geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımaktadır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Konya Büyükşehir Belediyemizin Ereğli’deki okullarımıza kazandırdığı halı sahaların açılışının çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm Ereğli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve değerli ekibine şükranlarımı sunuyor, tüm konukları saygılarımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

“BU PROGRAMIN DA İLÇEMİZ AÇISINDAN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

BAŞKAN AKPINARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN AKPINARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat: “Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki gerçek anlamda Konya Büyükşehir Belediyemiz Sayın Başkanımızın liderliğinde gerçek anlamda bir model belediyecilik örneğini sergiliyor. Hem eğitim öğretim yatırımlarında, hem tarım ve hayvancılık yatırımlarında, hem kültür ve sanat bir alakalı yatırımlarda, hem de diğer Allah göstermesin depremler, seller, büyük afetler açısından Türkiye’ye örnek bir belediyeciliği hakikaten Konya Büyükşehir Belediyemiz sağlıyor. 8 tane halı sahanın bugün açılışının yapıldığını hep beraber izliyoruz, hep beraber bu programı gözlüyoruz, hakikaten çok gururluyuz, çok mutluyuz. Sayın Uğur İbrahim Altay Belediye Başkanımıza öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Milli Eğitim camiamız adına gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu yatırımın hizmete geçmesinde emeği geçen tüm belediye personellerimize gerçekten gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu programın da ilçemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum” şeklinde konuştu. 


“EREĞLİ’YE YAPTIĞIMIZ TÜM HİZMETLERDE BİRLİKTE ÇALIŞMAKTAN MUTLU OLDUĞUM EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “15 yıldır Belediye Başkanlığı görevi yapıyorum. 9 yıl Selçuklu Belediye Başkanlığı, 6 yıl Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı hep hizmet önceliğimiz gençlerden yana oldu hem onların sosyal hayata kazanmaları spor yapabilmeleri hem de eğitim destekleri konusunda öncelikli davrandık. Bugün de bu güzel eserlerden birisinin açılışı için Ereğli’deyiz. Burada aslında Kaymakamımız ifade etti. Konya modeli belediyecilik diye ifade ettiğimiz şey birlikte çalışma kültürü gençlerimizin kadınlarımızın çocuklarımızın neye eksiği varsa benim alanım değil merkezi hükümetin ilçe belediyesinin demeden ihtiyacı gidermek için çaba sarf etmek. Bu okullardaki spor salonları ve suni çim sahalar buradan yola çıkarak hayata geçti öncelikle İl Milli Eğitim müdürümüze, kaymakamımıza, Ereğli Belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek. Ereğli’mize kazandırdığımız 8 suni çim sahanın öğrencilerimize eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ereğli’ye yaptığımız tüm hizmetlerde birlikte çalışmaktan mutlu olduğum Ereğli Belediye başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor başta öğrencilerimiz olmak üzere hepinizi tekrar saygıyla muhabbetle selamlıyorum hayırlı mübarek olsun” şeklinde konuştu.

“FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE SEMBOL OLARAK AÇTIĞIMIZ VE 7 OKULUMUZDA DA HİZMETE GİRECEK OLAN HALI SAHALARIN EREĞLİ’MİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan: “Ereğli’de gençlerimize, sporcularımıza, çocuklarımıza, vatandaşımıza direkt ulaşacak bir hizmetin açılışını yapacağız. 1 değil, 2 değil, 3 değil tam 8 tane okulumuza 8 tane halı sahanın açılışını yapacağız. Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde sembol olarak açtığımız ve 7 okulumuzda da hizmete girecek olan halı sahaların Ereğli’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ereğli’miz Konya’mızın nüfus olarak en kalabalık ilçesi çevresiyle birlikte yaklaşık 200.000 nüfusa hitap eden bu yatırım, bu atılım spor adına gençlik adına çok önemlidir. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı