Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Büyükdoğan (Sinandı) mahallesinde 4 yıldır atıl durumda bekleyen, 'demir köprü' ile ilgili sosyal medya ve bazı İnternet sitelerinde çıkan haber ve paylaşımlarla ile ilgili hukuki mücadele başlatacağını bildirdi.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Söz konusu köprü 4 yıldır atıl bir vaziyette beklerken halkın ihtiyacının giderilmesi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Delimahmutlu mahallesi Balıklı pınar Mevkin de bulunan köprünün onarımı için Delimahmutlu mahallesine taşınmıştır. Büyükdoğan mahallesinin köprü talebi ise atıl durumda bırakılmayacak ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tarafımızdan yaptırılacaktır. Beni asıl üzen, bu durumu ''köprü çalındı, satıldı, suya düştü, hayal oldu.'' gibi aslı astarı ve gerçekliği olmayan, tamamen siyasi iftira ve siyasi gelecek kaygısı taşıyan kişiler tarafından ortaya atılması ve bu durumun 'sözde' bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarına yer alması olmuştur. Bu asılsız haber ve yorumları yapan, yayınlayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki mücadele başlatacağımı bilinmesini istiyorum.'' dedi.

Köprü çalışmaları ile ilgilide bilgiler veren Başkan Bakkal, sözlerine şöyle devam etti.

''Delimahmutlu mahallemizde inşaatı devam eden köprü tamamlanmak üzere. Büyükdoğan mahalle muhtarımız ve beraberindeki vatandaşlarımızla toplantı yaptık. Bu toplantı kaymakamımız Sayın Ömer Kıraç bey'in bilgisi dahlinde gerçekleştirilmiştir. yaklaşık 4 yıldır bekleyen demir köprü yerine daha geniş, daha sağlam ve Büyükdoğan'a yaraşır bir köprü yapılacağının sözünü verdim. İnşallah 2020 yılı içerisinde Büyükdoğan mahallemizin de köprüsünü tamamlamış olacağız.'' dedi.

Başkan Bakkal: “Vatandaşlarımdan ricam siyasi kaygı intikam ve iftira amacıyla yapılan açıklamalara itibar etmesinler. Bizim bu göreve talip oluş amacımız siyasi tartışmalara girmek değil ilçemize hizmet etmektir. Vatandaşlarımız var olan işlerin doğrusunu yetkili makamlardan öğrenmeleri en büyük ricamızdır.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim