Başkan Oprukçu Çalışıyor, Üretiyor, Milletiyle Paylaşmasını Biliyor

AZİZİYE,BELKAYA VE MUHTARLAR YANINDAYIZ BAŞKANIM AZİZİYE,BELKAYA VE MUHTARLAR YANINDAYIZ BAŞKANIM

Ereğli Belediyesi tüm mahallelerde salçalık biber dağıtmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Adabağ’da başlattığı Organik Tarım Projesi kapsamındaki çalışmalarının sonucunda elde ettiği organik ürünleri alan vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ederek “Çalışıyor, üretiyor, milletiyle paylaşmasını biliyor” diyerek teşekkürlerini iletiyorlar. Bu noktada Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler Mahallelerinde de salçalık biberlerin dağıtımları gerçekleştirildi. Diğer mahallelerde de dağıtım devam edecek.

“ORGANİK TARIMDA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Dağıtımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Oprukçu: “Organik Tarıma büyük önem veriyor ve yaygınlaştırılması noktasında öncü olmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl başlattığımız organik tarım projesindeki elde ettiğimiz yüksek verim yüzümüzü güldürdü. Bu verimden hemşerilerimde yararlansın diye kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler Mahallelerimizde de salçalık biber dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz. Rabbim bereketli eylesin, üretimimize katkısını sunan ve emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Günseven: “Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Komşular sebeplendi. Afiyetle yesinler. Başkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Beşyüz Evler Mahalle Muhtarı Halil Yeniler: “Biber için Hüseyin Başkanıma çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Herkese birer çuval veriyor sağ olsun” şeklinde konuştu.

Talat Paşa Mahalle Muhtarı Ali Ünver: “Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu Bey’e yaptığı hizmetlerden dolayı ve özellikle bu biberden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi