EREĞLİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ EREĞLİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Onkoloji Hastalarının Ulaşımını Ereğli Belediyesi Sağlıyor
Ereğli Belediyesi sosyal belediyeciliğin en özel ve en güzel hizmetlerinden bir tanesini onkoloji hastalarına el uzatarak yerine getiriyor.
Onkoloji hastalarının tedavi süreçlerine ulaşım desteği ile katkı sağlayan Ereğli Belediyesi her hafta Ereğli'den Konya'ya araç kaldırıyor. 
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ardından da Konya Meram Tıp Hastanesine götürülen onkoloji hastaları Belediye personeli nezaretinde işlemleri ve tedavi süreleri tamamlandıktan sonra Ereğli'ye tekrar getiriliyor.
Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun sağladığı bu hizmetten son derece memnun olan onkoloji hastaları, “Allah kendisinden razı olsun. Bizlere sağladığı bu hizmet nedeniyle ücretsiz olarak Konya'ya gidip geliyoruz. Tahsis ettiği personel ise bizimle ilgilenip işlemlerimizi takip ediyorlar” diye konuştular.
“Hemşehrilerimize imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” diyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli'de çok sayıda onkoloji hastasının bulunduğunu ve maddi imkansızlıktan dolayı hastaneye bile gidemeyen vatandaşlarının olduğunu belirtti.
Başkan Oprukçu, "Yardıma muhtaç hasta vatandaşlarımızın sırtındaki yükün bir nebze azalmasına katkı sağlıyorsak ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi ve hasta vatandaşlarımızı yalnız bırakamazdık. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcu dedik sözümüzü tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz.  Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi