EREĞLİNİN HER KÖŞESİNDE İMZAMIZ VAR EREĞLİNİN HER KÖŞESİNDE İMZAMIZ VAR

Muhtarlar Başkan Oprukçu’yla Bi’daha Diyor

Mahalle muhtarları Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhur İttifakı Adayı olan Başkan Oprukçu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek yanında olduklarını belirttiler.

“İNŞALLAH BERABER BAŞARALIM, BİRLİKTE BAŞARMANIN, CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİRLİKTE BAŞARDIĞI BİR SEÇİMİN SONUÇLARINI SADECE KONYA’YA İLAN ETMEYELİM, TÜRKİYE’YE İLAN EDELİM”

Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Başkan Oprukçu: “Akhüyük Termal Tesislerimizde binlerce hemşerimiz termal suda şifa buldu, bulmaya da devam edecek. Geçen Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettiğimde vilayet Ereğli noktasında kararlılığını gördüm. Sayın Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Hareket Partimizin değerli Genel Başkanı’nın bir sözü bir de Sayın Metin Kıratlı Bey’in sözü bunu takip ve temin edecek olan Hüseyin Oprukçu. Hüseyin Oprukçu 90 yılından beri uğraşır, Hasan Avşar abi Allah gani gani rahmet eylesin çok çekti bizden o zaman Ankara’daydım, Ankara Ereğlililer Derneği Başkanıydım. Netice itibariyle Ereğli vilayet olmak zorunda, vilayet olduğunda ne olur kendi göbeğini her şeyden önce kendisi keser. Birlik ve beraberlik içerisinde vilayet Ereğli’ye giden bir süreci birlikte inşa etmek zorundayız diye düşünüyoruz. Allah razı olsun bunu beraber başarırız. Hak Teala’nın lütfundan benim endişem yok, halk indinde de itibar problemimin olmadığını insan olarak değerlendirildiğinde Hüseyin Oprukçu’nun da ikinci bir Hüseyin Oprukçu’sunun olmadığını bilirsiniz ve görürsünüz. Ki, bu kapının hep açık olduğunu da herkes bilir gelip de Hüseyin Oprukçu’yla görüşemedim diyen bir tane Allah’ın kulunu ben tanımıyorum. Yani birlik beraberlik içerisinde Ereğli, tarihinde görmediği, görülmeyen bir oy potansiyeliyle seçilmeyi arzu ediyoruz. İnşallah beraber başaralım, birlikte başarmanın, Cumhur İttifakı’nın birlikte başardığı bir seçimin sonuçlarını sadece Konya’ya ilan etmeyelim, Türkiye’ye ilan edelim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi