EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU EMEKLİLER DERNEĞİNE ÜYE OLDU

Birliğin Gücüyle Hep Birlikte Yola Devam Diyor Kutören ve Taşbudak…

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Kutören ve Taşbudak Mahallelerini ziyaret ettiler.

“BİZ DE DİYORUZ Kİ YAPTIKLARIYLA, YAPACAKLARI TEMİNAT ALTINDA OLAN HÜSEYİN OPRUKÇU BEY İŞİNİN EHLİ TECRÜBELİ BİR BELEDİYE BAŞKANI”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Hüseyin Başkana bu dönemde de sahip çıkacağınızı düşünüyorum ve umuyorum. AK Partimize gönül vermişlere, Milliyetçi Hareket Partimize gönül vermişlere sesleniyorum. Belediye Başkanlığı ideolojik düşünülecek bir durum değil. Ehli kimse, kimin daha fazla hizmet edeceğine inanıyorsanız ona oy vermelisiniz. Biz de diyoruz ki yaptıklarıyla, yapacakları teminat altında olan Hüseyin Oprukçu Bey diyoruz. Hüseyin Oprukçu Bey işinin ehli tecrübeli bir Belediye Başkanı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Hüseyin Başkanın arkasında öylesine bir duralım ki istiyoruz. Yarın Ankara’ya gidildiğinde çok güçlü olmasını istiyoruz. Dolayısıyla 31 Mart’ta Karacadağ gibi arkamızda dimdik durmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

“KONYA’DA YAPARSA UĞUR İBRAHİM ALTAY, EREĞLİ’DE YAPARSA HÜSEYİN BAŞKAN YAPAR, GERİSİ ANCA BOŞ LAF YAPAR”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Biz hizmet etmek istiyoruz. AK Parti iktidarının gücüyle, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın desteğiyle, Milletvekillerimizin omzuyla Ereğli’ de Cumhur İttifakı adayımız Hüseyin Oprukçu Bey’i ve Konya Büyükşehir Adayımız Sayın Uğur İbrahim Altay Bey için sandıkları patlatmaya hazır mısınız?  Konya’da yaparsa Uğur İbrahim Altay, Ereğli’de yaparsa Hüseyin Başkan yapar, gerisi anca boş laf yapar” ifadelerini kullandı.

“BİRLİĞİN GÜCÜYLE BAŞARACAĞIZ, CUMHURUN GÜCÜYLE SEÇİLECEĞİZ”

Başkan Oprukçu: Bir ve beraberiz rahmete vesile olacak şekilde bir yol arkadaşlığı yapıyoruz. İnşallah uğurlu bir şekilde Ereğli’nin mukadderatında söz sahibi olarak tecrübemizle, bilgi birikimimizle, heyecanımızla adam gibi hizmeti, bir dönem daha yapmak istiyoruz. Bu manada yoldayız, sizleri seviyoruz. Cumhurun gücüyle geldik Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleriyle, destekleriyle Uğur İbrahim Altay Bey’le yeniden bir yol arkadaşlarını uyumlu bir şekilde sürdüreceğimiz bir atmosferde geldik ve başaralım istiyoruz. Sizlere hizmet etmekten de şeref duyuyoruz. Birliğin gücüyle başaracağız, Cumhurun gücüyle seçileceğiz. Nihayetinde muhteşem bir geleceği bölgemizde yapacağız. Bizim kapımız herkese açık, gönlümüz herkese açık kapımızdan giren hiç kimseyi boş çevirmeyiz. Bu seçim Ereğli’nin kader seçimi. Vilayet olmak bizim için mecburiyetin ötesinde mahkûmiyet oldu. Hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde daha imkanlı vaziyette yapacağız, getireceğiz. Sizlerin yüzleri gülsün istiyorum. Ereğli’de birlik söz konusu olduğunda her şeyin nasıl ilerlediğini biliyorsunuz. Ereğli sanayileşsin, Ereğli bir fazla hizmeti hak eden bir yer. Birliğin gücüyle, Cumhurun iradesiyle yeniden bir daha diyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Emrah Çakıcı