“Cumhur İttifakında Fire Yok”

CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

Seçim çalışmaları kapsamında Kuskuncuk Mahallesi’ne giden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, büyükbaş kurban kesilerek sloganlarla ve büyük bir coşkuyla karşılandı.

     Cumhur İttifakının Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’ya destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Kuskuncuk Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerini çekemeyenler tarafından ortaya atılan Ak Parti tabanının dağıldığı yönünde oluşturulmaya çalışılan algının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
     Çelik, “Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği aday, adam gibi adam Hüseyin Oprukçu’dur. Bu gerçekle, bütün gerçek Ak Partililer Cumhur İttifakının belediye başkan adayı Hüseyin Oprukçu’nun yanındadır. Ak Partide ve MHP’de fire yoktur. Davasına inanan herkes Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği aday dışında kimseye hizmet etmez, desteklemez. Ereğli’de Cumhur İttifakı, Konya’da Cumhur İttifakı, Ankara’da Cumhur İttifakı, yani hizmetinde, yatırımında, gerçekleşecek projelerin adresi Cumhur İttifakındadır” şeklinde konuştu.
     Abdullah Çelik, Belediye ve Oda olarak ortak bir projeleri olduğunu, ancak engellerin çıkması nedeniyle önümüzdeki yatırım dönemine kalan Bio enerji üretimine dikkat çekerek, “Mısır sapından üretilecek enerji ile çiftçimizin kar etmesi üzerine bir projemiz vardı. Birileri bu projelerimize engel olsa bile, zaman zaman karşı karşıya gelsek de, gerçek Ereğli sevdalısı Hüseyin Oprukçu başkanım bize hemen destek olmak için girişimlere başladı. Oprukçu başkanla birlikte yol arkadaşı olmak bu döneme denk geldi ve ümit ediyorum Ereğli yararına sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.

Editör: Emrah Çakıcı