Şehir Konferansları programları kapsamında Konya Ereğli’de düzenlenen programa, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapmış olduğu söyleşide aile yapısı, çocuk yetiştirme, gençler ve sosyal medyadan bahseden Bekir Develi, birçok konuda anlatımı ve hikayeleriyle dinleyenlerin ilgisini çekti.

Develi “ Her şeyi çarpı iki hızla dinlediğin zaman bir süre sonra nasihatten, annenle sohbet etmekten keyif alamıyorsun. Bu bizim karakterimizi etkiliyor. Eski vakit dizilerde yapılıyordu adam arıyor diyor ki, baban evde mi oğlum, çocuk açıp diyor ki hayır babam evde değil, gelince beni arasın selam söyle diyor adam, çocuk da iletirim diyor. Hangimiz iletirim diyoruz? Bizde aleykümselam, baş üstüne denir” ifadelerini kullandı.

“Demek ki başka bir şeyler verilmeye çalışılıyor bu çocuklara, başka bir kafayla yetiştirmeye çalışıyorlar çocuklarımızı. Erkeklik nedir biliyor musunuz? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in 12 bölüm dizisini yapıp koyabiliyor musunuz? Kurtuluş Savaşı’nda Seyit Onbaşı’nın 276 kilogramlık mermiyi nasıl kaldırdığına dair koyabiliyor musunuz profesyonelce? Sizlere soruyorum Youtube kapatmak mı çözüm yoksa bu çocuklarımıza adam akıllı içerikler üretmek mi? Çocuklarımıza yatırım yapmalıyız ve yapılan bu yatırımın da karşılığını almalıyız” dedi.

Bekir Develi, programın ardından kitaplarını hayranları için imzaladı.

Musiki Derneği  büyüledi Musiki Derneği büyüledi

Editör: Haber Merkezi