BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ BAŞKAN VE KAYMAKAM ŞANS GETİRDİ

BAŞKAN KAMIŞ’TAN YÖNETİME DAVET!
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, yeni sezon planlaması dahilinde oluşturulacak yeni yönetim için davette bulunarak, tüm Ereğlispor sevdalılarını yönetime davet etti. 
Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, yeni sezon planlaması doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sponsor ve maddi gelirlerin ayarlanması noktasında var gücüyle mücadele eden Kamış, yeni sezon için oluşacak yönetime de tüm Ereğlispor severleri davet etti. 
Başkan Kamış yaptığı açıklamada; “Yeni sezon planlamasına başladık. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun en güçlü adayıyken yaşanılan olumsuzluklardan dolayı sezonu ikinci sırada bitirdik. Her sene üstüne katarak devam ediyoruz. Bu sezonda da şampiyon olmak için tüm Ereğlililerin yanımızda olması gerek. Bu anlamda yeni oluşacak yönetimde yer almak isteyen siyasiler, iş insanları, oda başkanları, esnaflar ve tüm hemşehrilerimize çağrıda bulunarak yönetimde yer almaları için davet ediyoruz. Bu sevda Ereğli sevdası bu sevda Ereğlispor sevdası. Gelin hep beraber Ereğlispor’umuzu daha iyi yerlere taşıyalım” dedi.

Editör: Haber Merkezi