EREĞLİDE YAŞANAN SALGININ SEBEBİ EREĞLİDE YAŞANAN SALGININ SEBEBİ

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl protokolü, TİGAD il temsilcileri, STK temsilcileri ve öğrenciler katılım gösterdi.İletişim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşen programda; Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Gazeteci-Yazar Latif Şimşek, Kanal 7 Haber Spikeri Meryem Nas, İHA İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Gazeteci-Yazar Üstün Tuncer, TİGAD Genel Sekreteri ve İçerik Editörü Uğur Eskier konuşmacı olarak görev aldı.ASÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selahattin Çavuş’un önderliğinde düzenlenen konferansın açılışında konuşan TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, TİGAD olarak internet gazeteciliği yasasının çıkması için verdikleri mücadeleyi anlattı. Bu tür konferanslarla sektörün sorunları için farkındalık oluşturduklarını belirten Geçgel, gazetecilerin sektördeki dijital dönüşüme ayak uydurmasının önemine değindi.
Dijitalleşen dünyada birçok alan dijital platformlara taşınıyor. Konferans esnasında katılımcılara, dijital dünyanın insan hayatına kattığı internet gazeteciliği ve dijital medyanın önemi hakkında sunum yapıldı. Dijital medyanın öneminin yanı sıra sorunları ve ihtiyaçlarına değinen konuşmada dijital gazeteciliğin günümüzdeki önemini hatırlatan bilgi içerikli bir konferans oldu.
Konferansın sonunda konuşmacılara teşekkür plaketi ve hediye takdim edildi İyi Parti Milletvekili Yaldır, Konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

3 Gün boyunca Aksarayın güzellikleri ve kültürel,tarihi yerleri Türkiyenin dört bir yanından gelen Gazetecilere gezdirildi.Gezi boyunca Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu eşilk etti.

EREĞLİDEN HABER OLARAK EMRAH ÇAKICIDA PROĞRAMDA YER ALDI

Editör: Haber Merkezi