İlçemiz Ereğli’de göreve başlayan Emniyet Müdürü Bayrak’ın ilk sözleri şunlar oldu;

KATİL ZANLISI YAKALANDI KATİL ZANLISI YAKALANDI

Vatan kelimesinin anlamını ve önemini, 93 Harbi sonrasında ana vatana rücu eden bir ailenin evladı olarak, dinlediğim atalarımdan ve okuduğum kitaplardan öğrendim. içinde bulunduğumuz zamanda da yakın coğrafyamız, bu bilincimizi daima canlı tutmayı gerektiren ve devam eden örneklerle dopdolu...

Memleketimizin birçok ilinde görev yaptıktan sonra, Cumhuriyetimizin 100ncü yılında, Konya'nın incisi ve dış ilçeleri arasında birincisi olan Ereğli' de görev yapmanın nasip olmasının heyecan ve mutluluğu içerisindeyim.

Ereğli ilçe Emniyet Müdürü nöbetini devraldığım bu dönemde, emniyet teşkilatımızın kendisine tevdi edilen vatandaşlarımızın huzur ve güveni sağlama ve sürdürme görevini; gerektiğinde canımız bahasına, hukuk çizgisinde temin etme hedef ve taahhüdümüz tam ve daimdir. Şahsım ve yönetimimdeki Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğüne; Ereğli ilçemizde bulunan merkezi ve yerel teşkilatlarımız, değerli Ereğlili hemşehrilerimiz ve kurumsal yapıların göstereceklerine inandığım uyum ve dayanışmaya hazır olduğumuzu beyan eder, saygılar sunarım. Dedi.

İlçemiz Ereğli’de göreve başlayan Emniyet Müdürü İsmail Bayrak’a bizlerde yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 

Editör: Haber Merkezi