Bolat; “Üçlü ve Güçlü Olacağız”

CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI CUMHURBAŞKANIYLA EL KALDIRDI

Bir takım açılışlar ve seçim çalışmaları kapsamında Ereğli, Halkapınar, Karapınar ve Emirgazi'ye gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Merkezi Hükümet ve Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle ilçe belediyelerimizin kalkınmasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz, üçlü ve güçlü olacağız” dedi.
Aslen Ereğlili olduğunu belirten ve bölgenin kalkınmasına daha çok verdiklerini ifade eden Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Millet bahçesi ve Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği restorasyon açılışlarını yapmak üzere geldiğim Ereğli'de hemşerilerimle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz seçim arifesindeyiz. Cumhur ittifakı olarak ülkemizin kalkınmasına ne kadar önem veriyorsak yerel yönetimlere de o derece önem veriyoruz. Bugün burada büyükşehir belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve bakanlık olarak biz Cumhur ittifakımızın adayı Hüseyin Oprukçu başkana tam destek veriyor ve sizlerden de sandıklarda aynı oranda desteklerinizi bekliyoruz. Üçlü ve güçlü olarak Ereğli'nin hak ettiği ve Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun verdiği her sözün arkasındayız. Çünkü bu görevi bize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşı Sayın Devlet Bahçeli Bey vermiştir. Türkiye'de yaptıklarımız Ereğli'de yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu.
Daha sonra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve cumhur ittifakı ilçe başkanları temsili olarak millet bahçesi ve restorasyon açılışını kurdele keserek hizmete açtılar.

Editör: Emrah Çakıcı