EREĞLİ BELEDİYESİ HER ALANDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

Belkaya’da Hasar Gören Minare, Belediye Tarafından Kısa Zamanda Onarıldı

Ereğli Belediyesi geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem felaketi sırasında Belkaya’da hasar gören yerlerin onarılması ve yıkılan evlerin yapım çalışmalarına devam ediyor. 

Ekipler bir yandan bir an önce evleri vatandaşlara teslim etme çaba ve gayreti gösterirken diğer yandan da hasar gören Belkaya Yeni Cami Minaresi’nin onarım çalışmalarını tamamladılar.

“HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Belkaya’da devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ülkemiz büyük deprem felaketleriyle sarsıldı, millet olarak tasımız, tarağımız, neyimiz varsa deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık, Ereğli Belediyesi olarak da tüm imkanlarımızı seferber ederek destek verdik. Ayrıca Belkaya mahallemizde de hasar gören evlerin yapımına derhal başladık, hızla devam ediyoruz bunun yanında da hasar gören Belkaya Yeni Cami Minaresi’nin yapım çalışmasını tamamladık. Felaketler gelir geçer, Allah’ın izniyle her şeye çare buluruz, her engeli aşarız yeter ki birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Her zaman hemşerilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ BAŞKAN AKPINAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ HALK GÜNÜ

Hüseyin Oprukçu 
Ereğli Belediyesi Ereğli Belediye Başkanlıgı..

Editör: Haber Merkezi