Ereğli'de TOGG heyecanı 

Türkiye’nin İlk yerli ve millî otomobili TOGG Ereğli’ye geldi.

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan,Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Ak Parti camiası yanı sıra Ereğli halkından oluşan   müthiş bir  kalabalık tarafından  Ereğli olimpik yüzme havuzu önünde  karşılanan yerli otomobil TOGG ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta izdiham yarattı. 

Flaşhlar bir yandan TOGG için diğer yandan milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar için patladı. 

42 BL 042 plakasıyla Ereğli’ye gelen yerli otomobil TOGG ile ilgili Ak Parti Konya Milletvekili adayı Av.Burhanettin Sevencan şunları söyledi;” Heyecanlıyız ve gururluyuz. Allah’a hamd olsun ki Rabbim bugünleri gösterdi. Üreten ve gelişen Türkiye ‘mizin aracı TOGG hemsehrilerimizle buluştu. Bu gurur hepimizin 100 yıllık rüya gerçek oldu. Cumhurbaşkanımız her zaman söylüyor,yerli ve millî hamleler yapacağız diye. Yerli ve millî aracımız TOGG artık yollarda. Milletimizle varız, milletimizle var olmaya devam edeceğiz. Bu arada yoğun bir heyecan ve ilginin olduğunu görüyoruz. Hemşehrilerimden Allah razı olsun “dedi.

GECE 3’TE OTOGARDA SÜPRİZ İKRAM GECE 3’TE OTOGARDA SÜPRİZ İKRAM

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise ,” Heyecanlıyız,aynı zamanda gurur duyuyoruz. Millî otomobilimiz TOGG bugün Ereğli’mizde. Yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı Ereğli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yoğun kalabalık 14 Mayıs’ta vekilimiz Sayın Burhanettin Sevencan’ı meclise göndereceğimizin de bir anlamda işaretidir “dedi

MHP ilçe Başkanı Musa Yılmaz ve MHP Konya Milletvekili Adayı Bilal Yiğitte TOGG ı inceledi ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun dediler

​​​​​​​

Editör: Haber Merkezi