Eregli Belediye heyeti Gürcistan'ın Zugdididi belediyesini ziyaret ediyor.

Zugdididi Belediyesi Başkanı Mamuka Tsotsia, milletvekilleri ve çeşitli belediye dairelerinin temsilcileri ile birlikte Eregli belediye başkan yardımcıları ve danışmanlarından oluşan heyet üyeleriyle belediye binasında bir araya geldi.

Mamuka Tsotseria ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür ederek, İstanbul'daki trajik olaydan dolayı başsağlığı diledi.

Belediye Başkanı misafirlere Zugdididi belediyesi hakkında genel bilgi vererek belediyenin öncelikleri hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Mamuka Tsotseria altyapı, sosyal ve sağlık yönleri, mülteciler, toplu taşıma, eğitim, çevre koruma, gençlik destinasyonları, Zugdididi turist potansiyeli ve kültürel miras alanları  hakkında konuştu.  Kalkınma için umutlar olduğunu ifade eden  Belediye Başkanı, belediyede balneolojik turizminin geliştirilmesi yönündeki umutlara da dokunarak, Saişi'nin termal sularının önemini vurguladı.

Ziyarette heyet üyeleri farklı yerleri ziyaret edecek.

Heyetin ziyaret amacı, yatırım, ekonomik ilişkiler, kültür ve eğitim alanlarında Zugdidi-Eregli işbirliğini teşvik etmek olarak belirtildi.

Ziyarete Eregli Belediye başkan yardımcıları Mustafa Şahin, Ali Fuat Yalçın, Basın Halkla ilişkiler Müdürü Şafak Küçükşahin, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özkır, Danışmanlar Nihat Yazar ve Abdulkadir Çat katıldı..

ÇAKMAK,SARICA,TOROS MAHALLESİ YANINDAYIZ ÇAKMAK,SARICA,TOROS MAHALLESİ YANINDAYIZ

.

Editör: Haber Merkezi