Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

- Bu haber 318 kez okundu.

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
banner15

Şehit Uzman Çavuş Halil Yıldız, son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız'ın (24), cenazesi, memleketi Ereğli'de toprağa verildi.

Şırnak'ta düzenlenen askeri törenin ardından, memleketi Ereğli'ye getirilen Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız’ın cenazesi, önce temmuz ayında evlendiği Kübra Nur Yıldız’ın oturduğu eve, ardından da babası Duran Yıldız'ın evine götürülüp helallik alındı. 3 yıllık uzman çavuş olan Yıldız’ın cenazesi daha sonra dini ve askeri törenin yapılacağı Ulu Cami önüne götürüldü.

'SARI KOMUTANIM YAKTIN BENİ'

3' ü kız, 4 çocuk babası Duran Yıldız, şehit oğlunun tabutuna sarılarak ''Sarı komutanım, yaktın beni'' diyerek gözyaşı döktü.

Törene Konya Valisi Vahdettin Özkan,Milletvekili Halil Etyemez,Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,MHP ilçe Başkanı Musa Yılmaz,Ak Parti ilçe Başkanı Zübeyir Dursun protokol üyeleri, askeri erkan, babası Duran Yıldız, annesi Meryem Akyol, eşi Kübra Nur Yıldız, kardeşleri, yakanları ve binlerce kişi katıldı.

Şehit Yıldız'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Meydanbaşı Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10