EREĞLİNİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TATDILAR

- Bu haber 5 kez okundu.

EREĞLİNİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ TATDILAR
banner15

Başkan Oprukçu Partilileri Yöresel Pazar'da Ağırladı 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Milliyetçi Hareket Partisi'nin Konya'da düzenlenen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı sonrasında şehirlerine dönen Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı ve Yönetimi'ni, Adana Sarıçam Belediye Başkanı ile Mersin Toroslar Belediye Başkanı'nı Ereğli Belediyesi Yöresel Pazar'da ağırladı.

Başkan Oprukçu: "Partimizin Konya’da gerçekleştirilen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı sonrasında şehirlerine dönen Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Sayın Yusuf Kanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Cem Tutsoy, Adana Karataş Belediye Başkanımız Sayın Necip Topuz, Adana Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ ile Mersin Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşin Yılmaz'ı Belediyemizin Yöresel Pazar'ında ağırlayarak yöresel ürünlerinlerimizden ikram ettik. Davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner10